Izjava o privatnosti

Tko smo mi

MP Aluminij d.o.o.
Sjedište tvrtke : Ljudevita Gaja 6, 40000 Čakovec
OIB : 74819602583
Matični broj trgovačkog društva : 070093587
NKD – naziv razreda djelatnosti : 2512 proizvodnja vrata i prozora od metala Osoba ovlaštena za zastupanje : Mladen Pevec
Adresa naše web stranice : https ://mp-aluminij.hr E-mail adresa : info@mp-aluminij.hr

Zaštita podataka

MP Aluminij d.o.o. u svrhu zaštite Vaših osobnih podataka koristi tehničke i organizacijske mjere
koje na najsigurniji način osiguravaju Vašu privatnost.
U ovoj Izjavi o privatnosti definiramo i objašnjavamo način prikupljanja i korištenja osobnih podataka i svrhu njihovih korištenja, te koja su Vaša prava u skladu s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka ( EU ) 2016/679 nazvanom GDPR.

Voditelj obrade podataka

U skladu sa Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka GDPR ( EU ) 2016/679, voditelj obrade je : MP Aluminij d.o.o., Ljudevita Gaja 6, 40000 Čakovec, OIB : 74819602583
E-pošta : info@mp-aluminij.hr

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobni podaci su određene informacije koje Vas identificiraju kao pojedinca zainteresiranog za naše proizvode i usluge, a za koje ste saznali koristeći se našom web stranicom www.mp-aluminij.hr.
Ti podaci uključuju : ime, prezime, OIB, , kućna ili poslovna adresa, E-mail adresa te telefonski broj. Podatke prikupljamo isključivo Vašom dobrovoljnom privolom i slanjem podataka sa Vašeg maila na naš E-mail : info@mp-aluminij.hr
Zakonski niste dužni dostaviti Vaše osobne podatke i prihvatiti ovu Izjavu o privatnosti, ali u tom slučaju nažalost nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaše upite, narudžbe i informacije vezano za naše proizvode i usluge.

Svrha korištenja i prijenos osobnih podataka

Vaše osobne podatke koristit ćemo isključivo za ispunjavanje Vaših upita, narudžbi i ostalih informacija vezanih za naše proizvode i usluge, te za obradu istih u marketinške svrhe.
S punom odgovornošću izjavljujemo da Vaše podatke nećemo koristiti u druge svrhe osim gore navedenih, te ih nećemo prenositi trećim osobama.

Kolačići

Ova stranica koristi neophodne “session” kolačiće te kolačiće trećih strana (Google Webfonts, Google Maps, Youtube)

Sigurnost

Konstantno koristimo tehničke i organizacijske sigurnosne mjere u svrhu zaštite Vaših podataka od gubitka, manipulacija, krivotvorenja ili neovlaštenog pristupa od strane neovlaštenih osoba.
MP Aluminij d.o.o. štiti privatnost posjetitelja naših stranica i sa posebnom pažnjom i dužnom odgovornošću čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka.

Maloljetnici

Upozoravamo da osobe mlađe od 16 godina ne bi smjele davati osobne podatke bez odgovarajućeg pristanka roditelja ili skrbnika.
Samim slanjem privole izričito izjavljujete da imate više od 16 godina, te da nema zakonskih ograničenja za davanje privole za obradu osobnih podataka iz ove Izjave.
U slučaju obrade osobnih podataka osoba mlađih od 16 godina, istu ćemo obustaviti odmah po saznanju te ćemo podatke takvih osoba odmah izbrisati.

Koliko dugo čuvamo Vaše podatke

Vaše osobne podatke čuvamo sve do Vašeg opoziva slanjem poruke o odjavi na na našu e-mail adresu info@mp-aluminij.hr

Vaša prava

U svakom trenutku imate pravo kontrole Vaših osobnih podataka.
Vaša prava obuhvaćaju : pravo na pristup osobnim podacima, pravo na ispravak, pravo na brisanje
( zaborav ), pravo na ograničenje obrade, pravo na prenosivost osobnih podataka te pravo na prigovor
ili žalbu.
Ukoliko želite ostvariti gore navedena prava ili imate bilo kakva pitanja vezano za našu politiku zaštite privatnosti, slobodno nam se obratite slanjem elektoničke pošte na našu E-mail adresu info@mp-aluminij.hr. Na svaki Vaš zahtjev ili upit odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku.

Privola za obradu podataka

Prihvaćanjem ove Izjave smatramo da svjesno dajete privolu za prikupljanje i daljnju obradu Vaših osobnih podataka ustupljenih tvrtki MP Aluminij d.o.o. u svrhu ispunjavanja Vaših traženih upita, narudžbi i informacija vezanih za naše proizvode i usluge.
Ustupanjem Vaših podataka unosom u kontakt obrazac također smatramo da ste suglasni
da Vaše podatke koristimo i u marketinške svrhe ( dostava informacija, ponuda i promidžbenog materijala o proizvodima tvrtke MP Aluminij d.o.o. )
Privolu u svakom trenutku možete povući slanjem poruke o odjavi na info@mp-aluminij.hr

MP Aluminij d.o.o.

Ažurirano, svibanj 2018.godine