Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i ove će godine, najvjerovatnije u lipnju, raspisati natječaj za provedbu Programa energetske obnove obiteljskih kuća.
Ukoliko planirate zamjenu dotrajalih prozora i vrata, nudimo Vam širok proizvodni program energetski učinkovitih prozora i vrata koji u potpunosti zadovoljavaju kriterije Fonda i značajno doprinose uštedi energije.

Prozore i vrata izrađujemo u 4 programa : ALU, ALU-drvo, PVC i PVC-ALU.

Ugradnjom trostrukih LOW-E stakala kao rezultat dobivamo proizvod izuzetnih toplinskih vrijednosti sa namjenom ugradnje u niskoenergetske objekte i pasivne kuće.

U nastavku ukratko donosimo kratak pregled tehničkih i termičkih vrijednosti prozora i vrata iz našeg proizvodnog programa. Detaljnije doznajte klikom na profil.

Naša usluga uključuje : savjet i pomoć kod odabira, izmjera na objektu, vlastita proizvodnja, demontaža stare stolarije, ugradnja novih prozora i vrata te završna obrada špaleta.

Za detaljnije informacije stojimo Vam na raspolaganju putem maila, telefona ili osobno uz prethodno ugovoreni termin kod Vas na objektu ili u našem uredu.

Zatražite ponudu ukoliko ste zainteresirani za naše proizvode.